Supervision

Supervision

Der tilbydes supervision for fagpersoner - individuelt eller i behandlerteams.


Supervision for fagpersoner

Sagssupervison: Her vil jeg byde ind med psykologfaglig og terapetisk viden sammenlagt med mine egne kliniske-terapeutiske erfaring. Det vil være en vækslen mellem undervisning,diskussion, supervison og brug af din/jeres viden og erfaringer.


Optimering af arbejdsgange: Hvilke opgaver står i med? Hvordan kan disse optimeres, således at jeres arbejdsgange frigiver energi, fagligt løfter praksis og øger jeres arbejdsglæde?


Arbejdsmiljø: Hvilke synlige og usynlige krav og forventninger (værdier og normer) styrer din/ jeres arbejdshverdag både hos jer selv, i jeres team og fra ledelsen. Der kan også arbejdes med balancer med arbejdsliv og hjemmeliv med et fokus på, hvordan man kan passe på sig selv med det arbejde, man har?


Alle tre supervisonspunkter kan sikre et godt arbejdsmiljø med medarbejdere, der bruger deres ressourcer optimalt og som har en sund håndtering af arbejdspladsrelatede udfordringer.


Faglig baggrund

Jeg har 12 års behandlingserfaring fra psykiatrien, tværfaglige behandlingsteams og selvstændig virksomhed. Mit teoretiske udgangspunkt er neuroaffektiv udviklingspsykologisk. Jeg er trænet i intensiv dynamisk korttidsterapi og jeg har terapeutisk erfaring med mange forskellige problemstillinger. Jeg har en særlig interesse i psykisk nedbrydende miljøer, neuroaffektiv udviklingspsykologi, psykopatologi, herunder relationsforstyrrelser, traumatisering og psykopati.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________


Autoriseret psykolog Line Dupont   -   Immervad 1C, 1.th   -   8000 Århus C   -   Tlf: 61720070   -   klinik@psykologaarhus.net   -   Medlem af Dansk Psykologforening