Hvad kan jeg hjælpe med og hvordan griber jeg det an? 


Mit navn er Line Dupont. Jeg er autoriseret psykolog med mange års terapeutisk erfaring med hjælp og støtte til håndtering af: Konflikter i familien,herunder konsekvenserne af Alkoholmisbrug og Vold i familien, Psykisk vold, Psykisk sygdom, Brud med en Sekt eller et Religiøst miljø, Ensomhed, Vold i parforhold, Seksuelle overgreb, Lavt selvværd, Angst, Depression, Parforholdsproblemer eller Skilsmisse, Stress, Selvmordstanker samt at være Pårørende.


Hvis det er mere uklart, hvorfor du mistrives eller føler dig utilpas og utryg, vil vi gennem vores samtaler få afklaret de mulige årsager og hjælpe dig videre fra det sted, du er lige nu.


Alle samtaler vil fra begyndelsen søge at finde konkrete svar på, hvad der belaster dig, og hvordan du kan håndtere dine aktuelle problemer.


Mit grundlæggende ønske for dig er, at du gennem vores samtaler bliver bedre til at passe på dig selv i de udfordringer, du står med, genvinder dine styrker og føler du kan møde tilværelsen med håb og tro på fremtiden. Jeg vil altid bestræbe mig på at være din trygge og medmenneskelige samtalepartner, som tør give dig sundt modspil og være ærlig overfor dig, så du føler, du bliver taget alvorligt.


Du må altid velkommen til at ringe uforpligtende til mig for at få afklaret, om jeg kan hjælpe dig på 61720070. Jeg tilbyder 15 minutter gratis samtale over telefonen. På henvendelser svarer jeg hurtigst muligt på alle hverdage.


På øverste linje kan du orientere dig om Online samtaler (videomøde), hvis du ønsker den form. I de øvrige faner på hjemmesiden er der kontaktoplysninger samt praktisk information som priser, betaling & regler ved afbud m.m. Her finder du også information om fortrolighed, datasikkerhed og min privatlivspolitik.


Du kan læse mere her om min faglige baggrund


Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller ønske om en tid på:

61 72 00 70 eller klinik@psykologaarhus.net og klinik@linedupont.dk


Vær opmærksom på din datasikkerhed, dvs. at de fortrolige informationer, du giver mig, forbliver fortrolige, fx når du skriver en mail til mig. Læs mere her om datasikkerhed og fortrolighed.


Venlig hilsen

Line Dupont

Autoriseret psykolog